Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Ipko dhuroi një laborator për QKMF-në në Suharekë

Kronikë e zezë  |  E Premte - 1 Qershor, 2018  |  117 Lexime
Ipko dhuroi një laborator për QKMF-në në Suharekë
Kompania Ipko, ka dhuruar sot një laborator për analiza për nevojat e QKMF-së në Suharekë. Arianit Duraku, drejtor i shitjës në Kompaninë Ipko, me këtë rast ka thënë se: “ bashkëpinimi i mirë me Komunën e Suharekës, na ka shty të sjellim këtë donacion për QKMF-në e këtushme, një aparat që do të shërbejë për pacientët e kësaj qëndre mjeksore. Ne si Kompani sot kemi sjellur edhe disa paisje tjera për Qendrën “Handikos” në Suharekë. Për këtë donacion ka falenderuar drejtoresha e Drejtorisë Komunale për Shëndëtësi znj. Sale Bytyçi, si dhe drejtori i QKMF-së në Suharekë z.Milit Elshani. Në ceremonin e pranim-dorëzimit ishte prezent edhe kryetari i Komunës së Suharekës z. Bali Muharremaj, i cili ka falenderuar Kompaninë Ipko dhe ka thënë se është ky një donacion i vogël karshi një Kompanie të madhe, por që për ne ka vlerë shumë të madhe ky aparat. Unë shpresoj se bashkëpunimi me Kompaninë ipko do të vazhdojë dhe se shpresojë që edhe më tej të sjell donacione Ipko në Komunën tonë”, tha kryetari Muharremaj
Ipko dhuroi një laborator për QKMF-në në Suharekë

Reklamë

Komentet

Kronikë e zezë

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim