Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Dita Botërore kundër Duhanit

Sociale  |  E Premte - 1 Qershor, 2018  |  31 Lexime
Dita Botërore kundër Duhanit
Në ditën botërore kundër duhanit, nënkryetarja e komunës znj. Mihrije Suka, ka dalur në terren për sensibilizimin e qytetarëve kundër duhanit.
Aktiviteti është organizuar nga Drejtoria e Shëndetësisë, ku pjesëmarrëse ka qenë edhe Drejtoresha e Shëndetësisë, znj.Sale Bytyqi.
Punëtorët shëndetësorë thanë se ky aktivitet është i domosdoshëm për t’i njoftuar qytetarët se sa i dëmshëm është konsumimi i duhanit, andaj edhe kemi dalur këtu.
Qytetarët e mirëpritën këtë aktivitet dhe thanë që çdo ditë bëjnë përpjekje që mos ta përdorin duhanin.
Dita Botërore kundër Duhanit

Reklamë

Komentet

Sociale

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim