Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

U mbajt mbledhjla e gjashtë e Kuvendit Komuna

Politikë  |  E Premte - 1 Qershor, 2018  |  97 Lexime
U mbajt mbledhjla e gjashtë e Kuvendit Komuna
Në mbledhjën e gjashtë për këtë vit të Asamblesë Komunale, që u mbajt sot, anëtarët e Kuvendit kanë pas 6 pika të rendit të ditës për ti shqyrtuar dhe ate : 1Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar; 2. Shqyrtimi i projekt-vendimit për miratimin e propozimeve të komisionit për dhënien e shpërblimeve “Emblema e artë”, “Skënderbeu” dhe mirënjohjen “13 Qershori”; 3.Shqyrtimi i projekt-vendimit për caktimin e lokacionit përklasifikimin dhe riciklimin e mbeturinave komunale; 4. Informatë për administrimin e buxhetit të Komunës së Suharekës për periudhën janar-mars 2018; 5.Raporti i punës së Kryetarit të Komunës për periudhën janar-mars 2018; 6.Pyetje dhe përgjigjej; Për të gjitha pikat u diskutua dhe janë dhënë sqarime, ndërsa më pastaj janë miratuar pas disa debateve që u zhvilluan në këtë takim.
U mbajt mbledhjla e gjashtë e Kuvendit Komuna

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim