Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Fëmijtë e IP “Fluturat” kanë vizituar Komunën

Kulturë  |  E Premte - 1 Qershor, 2018  |  141 Lexime
Fëmijtë e IP “Fluturat” kanë vizituar Komunën
Kryetari i Komunës së Suharekës, z. Bali Muharremaj, në ditën ndërkombëtare të fëmijve – 1 qershori, sot ka pritur në zyrën e tij fëmijtë e Institucionit Parashkollot “Fluturat”. Kryetari për fëmijtë ka shpërndarë çokolada e pije freskuese, ndërsa ata i dhuruan kryetarit një buqetë lulesh dhe i dëshiruan që sukese në punë. Kryetari dhe fëmijtë kanë biseduar, ata kanë pyetur kryetarin pyetje interesante se si funksionon Komuna, çfarë është puna e një kryetari të Komunës e të ngjajjshme. Më pas kryetari së bashku me fëmijtë kanë vizituar Qendrën e Gjendjës Civile, dhe objektet tjera në Komunë. Fëmijtë të lumtur kanë bërë edhe disa fotografi të përbashkëta me kryetarin dhe nënkryetarën e Komunës. Ata janë zotuar se kur të rritën do të bëhen përsona të profileve të ndryshme e pse jo edhe kryetar Komune.
Fëmijtë e IP “Fluturat” kanë vizituar Komunën

Reklamë

Komentet

Kulturë

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim