Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Kremtohet dita e fëmijëve – 1 Qershori

Kulturë  |  E Premte - 1 Qershor, 2018  |  139 Lexime

Në Ditën e fëmijve, kryetari Muharremaj, vizitoi edhe SHFMU “Destan Bajraktari” në Suharekë
Kryetari Muharremaj, sot aktivitetin e vet ia ka kushtuar shënimit të festës së fëmijëve – 1 Qershorit. Ai sot ka vizituar SHFMU “Destan Bajraktari” në Suharekë, ku morri pjesë në programin e tyre të organizuar për këtë Festë.
Aktiviteti u zhvillua në Palestrën Sportive "13 Qershori" Po ashtu Kryetari Muharremaj ka vizituar fëmijët me autizëm dhe ua ka uruar festën e ditës ndërkombëtare të fëmijëve – 1 Qershori, kryetari i Komunës së Suharekës, z. Bali Muharremaj, i ka vizituar fëmijët me autizëm dhe ua ka uruar festën e tyrë – 1 qershorin. Me këtë rast kryetari Muharremaj është interesuar për kushtët në të cilat ata mësojnë, për gjendjën e tyre shëndetësore dhe për nevojat dhe kërkesat që kanë. Kryetari ka premtuar se do të përkrahë këta fëmijë me mundësinë që ka Komuna.

Kremtohet dita e fëmijëve – 1 Qershori

Reklamë

Komentet

Kulturë

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim