Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Kremtohet Dita e Shkollës në fshatin Tërrnje

Kulturë  |  E Premte - 1 Qershor, 2018  |  149 Lexime
Kremtohet Dita e Shkollës në fshatin Tërrnje
SHFMU “V.P.Shkodrani” në Tërrnje sot ka shënuar “Ditën e Shkollës”, ku i pranishëm ishte edhe kryetari i komunës z.Bali Muharremaj. Ai në një fjalë rasti i ka uruar nxënësit dhe mësuesit për këtë ditë të veqantë për shkollën e tyre dhe u ka premtuar se komuna do te jetë çdo herë përkrahëse e arsimit në nivel komunal. Manifestimi u mbyll me këngë dhe valle të përgaditura nga vetë nxënësit e kësaj shkolle.
Kremtohet Dita e Shkollës në fshatin Tërrnje

Reklamë

Komentet

Kulturë

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim