Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Drejtoria e Shëndetësisë, sot ka ndarë 100 pako ushqimore!

Sociale  |  E Hëne - 7 Tetor, 2019  |  113 Lexime
Drejtoria e Shëndetësisë e Komunës së Suharekës, sot ka ndarë 100 pako ushqimore për 100 familje skamnore.

Drejtoresha e kësaj drejtorie znj.Sale Bytyqi dhe zyrtarë të kësaj drejtorie kanë qenë pjesë e procesit të shpërndarjes së këtyre pakove. Këto pako janë ndarë për 100 familje me kushte të rënda ekonomike.

Përkrahje dhe mbështetje e familjeve në nevojë do të ketë edhe tutje, ka thënë ndër të tjerash drejtoresha Bytyqi.

© RADIO VALA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Drejtoria e Shëndetësisë, sot ka ndarë 100 pako ushqimore!

Reklamë

Komentet

Sociale

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim