Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Aranzhoni vizitën tuaj në ambientet e reja të Cima Construction!

Sociale  |  E Premte - 4 Tetor, 2019  |  143 Lexime
Aranzhoni vizitën tuaj në ambientet e reja të Cima Construction, ku do të njiheni nga afër me projektet tona që po ekzekutohen në mbarë vendin - Ju do të keni mundësi të njoftoheni nga afër për mundësitë e investimit në banesën apo pronën tuaj.

Këto janë pamje nga punimet e ndërtesës Cima Tower në Pjesën më të bukur të qytetit të Ferizajt, ku është duke u ndërtuar me standarde meritore për banesën dhe Qendrën Tregtare në Cima Tower.Ekipet tona të inxhinierëve, arkitektëve, mbikëqyrësit janë gati të Ju përcjellin në cilindo lokacion, duke iu ofruar informacion të detajuar 049106777 / 049601080

#cimatower #cimaconstruction #nendertojmë #tower #gurmbigur #themeleteforta


© RADIO VALA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Aranzhoni vizitën tuaj në ambientet e reja të Cima Construction!

Reklamë

Komentet

Sociale

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim