Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Janë mbajtur gara me persona me nevoja të veçanta!

Sport  |  E Enjte - 26 Shtator, 2019  |  178 Lexime
Festari 2019 – Dita e tretë!


Aktivitetet e ditës së tretë të “Fetari 2019”, sot kanë filluar me garat sportive tashmë tradicionale për personat me nevoja të veçanta. 

Kështu garues nga Suhareka, Prishtina dhe Drenasi sot kanë zhvilluar aktivitete sportive në diciplina të ndryshme. Nënkryetarja e Komunës znj Mihrije Suka dhe Drejtoresha e Shëndetësisë znj.

Sale Bytyçi, i kanë përshëndetur garuesit dhe ju kanë dëshiruar suksese në lojë.
© RADIO VALA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
 
Janë mbajtur gara me persona me nevoja të veçanta!

Reklamë

Komentet

Sport

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim