Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Drejtoria për Urbanizëm dhe Planifikim ka mbajtur takim pune rreth legalizimit!

Sociale  |  E Enjte - 26 Shtator, 2019  |  203 Lexime
Mbahet takim pune rreth procesit të LEGALIZIMIT të objekteve.

Drejtoria për Urbanizëm dhe Planifikim ka mbajtur takim pune rreth procesit të legalizimit të objekteve me Sektorin e Kadastrit.

Në këtë takim u diskutuan fazat në të cilat po kalon ky proces si dhe mënyrat me të lehta për të arritur një qytetar deri te Çertifikata e Legalizimit.

Palët u dakorduan që t’i japin prioritet kësaj ç’ështje duke i lehtësuar procedurat e Legalizimit të objekteve dhe regjistrimit të tyre në Kadastër.
 
Deri tani ky proces është në rrugë të mbarë ku së shpejti pritet të bëhen Legalizimet e para.
 
 
Drejtoria për Urbanizëm dhe Planifikim ka mbajtur takim pune rreth legalizimit!

Reklamë

Komentet

Sociale

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim