Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Festari 2019 – Dita e dytë, Aksion për dhurimin e gjakut!

Kulturë  |  E Martë - 24 Shtator, 2019  |  133 Lexime
“Festari 2019” përveç karakterit argëtues, garues dhe sportiv, ka karakter edhe humanitar dhe vullnetar. Kështu në kuadër të kësaj feste sot është organizuar aksioni për dhënjen vullnetare të gjakut.

Qytetarë të shumtë vullnetarisht kanë dhuruar gjak duke iu përgjigjur tashmë thirrjës së njohur: “Dhuro gjak-shpëto një jetë”

Festari 2019 – Dita e dytë, Aksion për dhurimin e gjakut!

Reklamë

Komentet

Kulturë

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim