Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Rinia Demokratike e Kosovës gjithmonë i ka sjellë fitoren PDK-së!

Politikë  |  E Diele - 22 Shtator, 2019  |  181 Lexime
Rinia Demokratike e Kosovës gjithmonë i ka sjellë fitoren PDK-së, këtë herë, kjo rini, jo vetëm që do t'ia sjellë fitoren PDK-së, por edhe do ti prijë procesëve për ndërtimin e shtetit, përkrahë Kryeministrit Kadri Veseli.Rinia Demokratike në Suharekë, si kurrë më parë e mobilizuar, dhe fitorja e PDK-së në Suharekë është meritë e të rinjëve që po e presin me padurim krijimin e mundësive të barabarta për të rinjët, duke e eleminuar nepotizmin.
 
Rinia Demokratike e Kosovës gjithmonë i ka sjellë fitoren PDK-së!

Reklamë

Komentet

Politikë

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim