Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Parku, fusha sportive dhe këndi i lodrave për fëmijë në fshatin Leshan!

Politikë  |  E Shtune - 21 Shtator, 2019  |  167 Lexime
eshani, po merr pamje tjetër nga e kaluara. Aty sot u realizua parku për banorët e këtij fshati, këndi i lodrave për fëmijë si dhe fusha sportive për të rinjtë. Për t’a parë punë, në Leshan ka shkuar kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj.
Ai gjatë qëndrimit aty u shpreh:
 

“Ritmi i hapave të zhvillimit në infrastrukturë, po ec sigurtë dhe në kohën e duhur”.

“Sot në Leshan bashkë me banorët e shikuam realizimin e parkut, fushës sportive dhe këndit të lodrave”, ka thënë në fund kryetari Muharremaj.

Parku, fusha sportive dhe këndi i lodrave për fëmijë në fshatin Leshan!

Reklamë

Komentet

Politikë

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim