Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Ofertë Speciale për reklamim gjatë 'Fushatës Zgjedhore' në Portal dhe Radio Vala!

Politikë  |  E Martë - 10 Shtator, 2019  |  143 Lexime
Ofertë Speciale për reklamim gjatë "Fushatës Zgjedhore" në Portal dhe Radio Vala.

Kjo ofertë ka për qëllim që t’ua mundësoj subjekteve politike dhe kandidatëve për deputetë, të reklamojnë gjatë fushatës zgjedhore 2019.

Për më shumë informata kontaktoni | në +383 49 23 53 00 dhe +383 45 23 53 00© RADIO VALA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Ofertë Speciale për reklamim gjatë 'Fushatës Zgjedhore' në Portal dhe Radio Vala!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim