Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

LDK - Cilësia e Bali Muharremit!

Politikë  |  E Martë - 13 Gusht, 2019  |  429 Lexime

Kryetar: VV po kerkon ku është ngjyra e shahut te parku?
Ne po të pyesim: Ku mbet shiriti per çiklista në trotuaret tona?

Deri në finalizimin e projektit të parkut ke bërë gjashtë postime në fcb ( propagandë) dhe ke harruar gjatë këtyre vizitave të shikosh cilësinë e punimeve apo .......

Kësaj i thonë cilësi në qeverisjen e Bali Muharremit!Ky është reagimi nga LDK-Suharekë.

LDK - Cilësia e Bali Muharremit!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim