Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Reagon kryetari Muharremaj pas dëmtimeve në Parkun e qytetit!

Politikë  |  E Martë - 13 Gusht, 2019  |  719 Lexime
Kjo pamje nuk na nderon. Kujdesi për hapsirat publike duhet ta bëjë secilin të vëmendshëm. Kjo fushë e shahut ishte me pamje më të mirë, por nga persona të pandërgjeshëm është dëmtuar shumë. Mirëpo ne nuk e humbim shpresën. Kjo do të rregullohet sërish. Dhe, sërish do të kemi shtesë hapsira të gjelbërta dhe parqe për të gjitha moshat, kudo ku janë të nevojshme. Sepse qytetarët e meritojnë dhe obligimi ynë është përkushtimi për të tu shërbyer me vullnet dhe gadishmëri kudo ku kërkohet, ka përfunduar, kryetari Muharremaj.
Reagon kryetari Muharremaj pas dëmtimeve në Parkun e qytetit!

Reklamë

Komentet

Politikë

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim