Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Suka:E verteta e laboratorit në QMF-në në Duhël është vetëm një edhe pse po mundohet të mbulohet mashtrimi me mashtrim.

Sociale  |  E Martë - 23 Korrik, 2019  |  1403 Lexime
 
Laboratori i QMF-së në Duhël është funksional. Qytetarët mund t’i kryejnë shërbimet shëndetësore, ashtu siç e kemi njoftuar opinionin. Bali Muharremaj

Pas këtij informacioni të publikuar gjatë ditës së djeshme në portalin tonë,informacion ky i dërguar nga zyrtarë komunalë,ka reaguar anëtari i LDK-së Urim Suka duke shtuar :
 
Laboratori ishte jo funksional kjo dëshmohet edhe me komentet e shefit të laboratorit z. Zymer Llugaxhija i cili komenton në postimin tim kështu:

Komenti i parë

Komenti i dytë:
Këto komente vërtetojnë postimin tim që laboratori në QMF në Duhël ishte rreth 10 ditë jashtë funksionit. Si dhe është dashur reagimi im që kryetari Muharremaj të mobilizihet për rifunksionalizimin e tij.
Suka:E verteta e laboratorit në QMF-në në Duhël është vetëm një edhe pse po mundohet të mbulohet mashtrimi me mashtrim.

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim