Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

13.836 € shpenzohen nga taksapaguesit e Suharekës për ti furnizuar asamblesitet me Llaptop!

Politikë  |  E Martë - 11 Qershor, 2019  |  333 Lexime
Nënshkruhet kontrata“Furnizimi me Laptop për asambleistet dhe pasije zërimi për sallën e Asamblesë Komunale” e cila në total ka vlerën 13.836 €

Me datë 6 Qershor Komuna e Suharekës ka nënshkruar këtë kontratë,perms kësaj kontrate Komuna e Suharekës do ti furnizojë me Laptop asambleistët e Komunës së Suharekës, sipas kontratës afati kohor për dorzimin e mallrave është 10 ditë nga data e nënshkrimit, e deri sot ka kaluar gjysma e këtij afati dhe ende nuk e kemi një njoftim zyrtar që Llaptopët janë dorzuar tek asambleistet.
Duke e ditur nevojen e qytetarëve të Suharekës për përmirsimet të shërbimeve komunale, shpenzimi I një shume të till për të furnizuar secilin asamblesit me nganjë Laptop, lë të nënkuptosh që qeverisja aktuale e Komunës së Suharekës është e përkushtuar që të josh asamblesitet në mënyrë që zëri kritik në asamble të jetë më i pakët.
Shpresojmë që një gjë e till të mos ndodh, dhe që Laptopet të shfrytëzohen për nevoja të qytetarëv e nga asambleistet të mos keqpërdorën.


Radio Vala 
13.836 € shpenzohen nga taksapaguesit e Suharekës për ti furnizuar asamblesitet me Llaptop!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim