Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Dyzet e Kater Vite Pune dhe Perkushtim te Palodhshem!!!

Sociale  |  E Premte - 24 Maj, 2019  |  1307 Lexime

Pas 43 viteve dhe 8 muajve pune dhe perkushtim te palodhshem doli ne pension nje nga mesuesit me te vjeter te komunes se Therandes, nje nga metodistet me te mire per lendet e Historise dhe Gjeografise, nje nga pasionistet  e rralle te kesaj treve per gjetjen e fakteve dhe deshmive historike, nje nga pedagoget e zot dhe te perkushtuar ndaj nxenesve, Mesues Durak Krasniqi.

Mesues Duraku eshte edhe nje atdhetar i flakte i cili u sherbeu me besnikeri dhe vetemohim nxenesve te tij edhe gjate viteve shume te veshtira para dhe gjate luftes.

Mesues Duraku eshte edhe nje bashkebisedues i mire dhe njohes shume i mire i historise se Botes dhe e kishte me shume pasion udhetimin dhe vizitat e monumenteve historike.   

Mesues Durakut i urojne daljen ne pension familjaret e tij, farefisi, koleget e punes “Gj. K. Skenderbeu”, shoket dhe dashamiret e tij, si dhe te gjitha gjeneratat e nxenesve te cilat kane marre dije nga ky pedagog i palodhshem dhe  i perkushtuar.

Ta gezoni pensionin edhe per shume vite te tjera nga Radio Vala!!!


© Radio Vala - Besarta Krasniqi 
 

 
Dyzet e Kater Vite Pune dhe Perkushtim te Palodhshem!!!

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim