Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Qendrës për Arsim të Kosovës, Komunës së Suharekës dhe Gjimnazit “Jeta e Re”

Politikë  |  E Premte - 24 Maj, 2019  |  199 Lexime

Dje, në Prishtinë është nënshkruar Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Qendrës për Arsim të Kosovës, Komunës së Suharekës dhe Gjimnazit “Jeta e Re” dhe qëllimi i kësaj marrëveshje është të ofrojë hapsira për aktivitete që do të rrisin shkathtësitë e të rinjve për punësim dhe njohuri për karrierë.
Dhe ndër aktivitetet kryesore të këtij memorandum janë:
1. Themelimi i qendrave për karrierë dhe ndërmarrësi në shkolla;
2. Përkrahja e edukimit për karrierë dhe ndërmarrësi;
3. Lidhja e nxënësve me punëdhënës dhe komunitet.

Nënshkrues të këtij Memorandumi ishin: Valmira Hoxha Gushlla, drejtoreshë e programit ASSET, Remzi Bytyqi, drejtori i Arsimit, në Komunën e Suharekës, Fadil Elshani, drejtor i Gjimnazit dhe e ngarkuara me punë në Ambasadën e SHBA-ve, Colleen Hyland.

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Qendrës për Arsim të Kosovës, Komunës së Suharekës dhe Gjimnazit “Jeta e Re”

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim