Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Largohet nga rruga, hidhet në trotuarë.

E Premte - 11 Janar, 2019  |  609 Lexime
Rrugët e qytetit janë pastruar dhe duket qartë se aktiviteti për pastrim nuk po mungon, mirëpo trotuaret janë një problem i cili nuk mund të mohohet nga askush.
Rrugë për qarkullim të veturave janë pastruar nga bora dhe bora është hedhur në trotuare, as vozoitësit nuk kanë shumë më të lehtë sepse rrugët e veturave janë mbushur me këmbësorë të cilët alternativë të vetme e kanë ecjen në rrugë për vetura .
 
Largohet nga rruga, hidhet në trotuarë.

Reklamë

Komentet

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim