Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Vazhdojnë vjedhjet në fshatin Mushtisht

Kronikë e zezë  |  E Mërkure - 15 Maj, 2019  |  3903 Lexime
Kësaj radhe në orët e herëshme të mengjesit ka ndodhur një vjedhje në në shtëpin e z. Naim Sopaj nga Fshatit Mushtisht në ora 2:00. Është vjedhur vetura pikap, por falë pakujdesisë së tyre dhe angazhimit të familjarëve, vetura është gjetur në vendin e quajtur Te Qeshmja ( pasi hajnave ju ka ngatrru rruga dhe kanë mbetur të bllokuar në ara).
Mushtishtit ndër shekuj

Vazhdojnë vjedhjet në fshatin Mushtisht

Reklamë

Komentet

Kronikë e zezë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim