Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

LVV në Therandë kërkon që të merren masa në teren e jo në Facebook për vërshimet e paralajmruara!

Politikë  |  E Martë - 14 Maj, 2019  |  1257 Lexime
Duke u bazuar në paralajmrimet e Institutit Hidrometeorologjik, që në ditët në vazhdim do të ndodhin të reshura të mëdha në pjesën perëndimore dhe jugore të Kosovës dhe duke e pasur të freskët vërshimin e vitit të kalur që shkaktoi dëme të mëdha në Komunën e Therandës. Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Therandë shpreh shqetësim për gjendjen aktuale të lumit kryesor të qytetit. Aktualisht lumi është i bllokuar nga zhavori e dheu, rreshjet e paralajmrura për 72 orë me sasi >30 – 50 mm si rezultat i pamundësisë së lëvizjes nëpër lum mund të vërshojnë lagjen për rreth dhe pastaj tërë qytetin, ashtu siç ka ndodhur vitin e kalur Bëjmë thirrje për organet kompetente të Komunës së Therandës që përpos njoftimeve të ndërmarrura në Facebook të marrin masat konkrete në teren e të cilat janë të nevojshme për ti përballuar vërshimet e tilla
LVV në Therandë kërkon që të merren masa në teren e jo në Facebook për vërshimet e paralajmruara!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim