Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Suhareka, shebull i vullnetarizmit.

E Premte - 11 Janar, 2019  |  1369 Lexime
Bora e pandalshme e cila mbuloi tërë Kosovën, ka aktivizuar grupe të ndryshme të shoqërisë duke nxjerr në pah vullnetarizmin dhe shpirtin human të shqiptarëve . Suhareka si shembull në shumicën e sferave të jetës në Kosovë prap dëshmon gadishmëri.
Shembulli më i mirë i kësaj dukurie janë disa djem të cilët përveç se kanë jetësuar një sport ekstrem ata janë pjesë e çdo aktiviteti i cili i kontribon qytetarit .
Çunat e Off Road Theranda kontribuan sërisht duke pastruar borë në fshatin Semetish.
Qyteti i Suharekës është i privilegjuar që ka djem të tillë.

Sasia e madhe e borës ka bllokuar shum rrugë e sidomos nëpër fshatrat e zonave malore, andaj ju lusim të na dërgoni informata dhe video ose foto të fshatrave ose lagjve tuaja .
 
Suhareka, shebull i vullnetarizmit.

Reklamë

Komentet

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim