Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Çitaku në iftar me Trumpin, i kërkon përfshirjen e SHBA-së në proceset në të cilat po kalon Kosova

Politikë  |  E Martë - 14 Maj, 2019  |  345 Lexime

Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku, në një iftar të shtruar në Shtëpinë e Bardhë nga presidenti Donald Trump, ka kërkuar përfshirjen e drejtpërdrejtë të SHBA-së në proceset nëpër të cilat po kalon Kosova.

Përmes një postimi në Facebook, Çitaku ka thënë se ishte ulur përkrah Trumpit e ka thënë se i ka treguar atij se “në shtetin tonë sekular, ka një kulturë tolerance dhe harmoni ndërmjet religjioneve”.

“Po ashtu, e njoftova në detaje mbi sfidat me të cilat ballafaqohemi aktualisht në Kosovë dhe biseduam mbi domosdoshmërinë e përfshirjes së drejtpërdrejtë të SHBA-ve në proceset e rëndësishme nëpër të cilat po kalon shteti ynë i ri”, ka thënë ajo.
Çitaku në iftar me Trumpin, i kërkon përfshirjen e SHBA-së në proceset në të cilat po kalon Kosova

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim