Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Film i shkurtër, "The Piano", që mban një mesazh shumë të fuqishëm!!!

Sociale  |  E Shtune - 11 Maj, 2019  |  311 Lexime
Ne jetojmë, luftojmë, duam, gabojme, lëmë diçka mbrapa dhe pas gjithë kësaj...vdesim.

Film i shkurtër, "The Piano", që mban një mesazh shumë të fuqishëm!!!

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim