Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

FC BALLKANI,LICENCOHET NGA FFK PËR GARAT NË UEFA!

Sport  |  E Premte - 10 Maj, 2019  |  231 Lexime
Therandë,10 maj 2019 - Të nderuar, ju njoftojmë se FC Ballkani sot ka marrë vendimin pozitiv për licencim në garat e UEFA-se. Kjo rrugë ka qenë e gjatë, kërkuese dhe shumë insistuese. Ky lajm na ka gëzuar shumë pasi që këtë proces po e bëjmë për herë të parë dhe menjehëre ka rezultuar pozitiv,gjë e cila rritë renomen e klubit. Në asnjë moment nuk do të harrojmë gjeneratat paraprake që kanë kontribuar për këtë sukses.Por falenderim i vecantë shkon për Cima Construction në krye me Presidentin tonë z. Arsim Kabashi. Më poshtë gjeni të bashkangjitur vendimin e shkallës së parë të FFK-së.
FC BALLKANI,LICENCOHET NGA FFK PËR GARAT NË UEFA!

Reklamë

Komentet

Sport

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim