Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Shoqata Autizmi në Suharekë - Bëhu pjesë e jona!

Sociale  |  E Diele - 21 Prill, 2019  |  603 Lexime

Shoqata Autizmi në Suharekë është një organizate joqeveritare, që ofron mbështjetje për fëmijët jo vetem me Autizëm por dhe me nevojat e tjera të veçanta. 
Qellimi i parë për ne është socializimi i fëmijëve brenda shoqatës tonë duke vazhduar edhe me rrethin shoqëror.
- Fëmija të mësohet se si të jetë i/e pavarur për nevojat personale. 
- Ne po ashtu ofrojmë mbështetje edukative-arsimore. 
- Dhe një qellim tjetër por jo me pak e rendesishme është qe në t'i bejmë fëmijët të ndihën të barabartë, se në të vërtete ashtu janë, dhe menyrën si e bëjmë këtë është duke i nxjerrur fëmijët në ambientete të hapura si përshembull në kinema, restorant, këndët e lojërave, në vendet malore, në bregdet dhe në parqe të ndryshme.


Në këtë shoqatë mund të marrin mbështetje jo vetem fëmijët me Autizem por edhe me nevojat e tjera të vecanta!!!
Nëse ju nuk keni një fëmijë me nevoja të vecanta atëherë bëhu pjesë e jona me anë të donacioneve.

 
Shoqata "Autizmi" Suharekë
Non-governmental organisation (NGO)

  +383 49392510
  autizmisuhareke@gmail.com

 
Adresa;  Shkolla Fillore 7 Marsi
                Rruga Brigada 123 
               
Suharekë 23000         
                
Ose na kontaktoni në faqën tonë zyrtare në Facebook - Shoqata "Autizmi" Suharekë; https://www.facebook.com/Shoqata-Autizmi-Suharek%C3%AB-533955986713847/

        
Shoqata Autizmi në Suharekë - Bëhu pjesë e jona!

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim