Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

U mbajt Gala mbrëmje dhe u hap ekspozita e kolonisë artistike

Kulturë  |  E Enjte - 4 Tetor, 2018  |  133 Lexime

Në ambientët e Bodrumit të verës “Suhareka Verari” në Shirokë të Suharekës, mbrëmë u hap ekspozita e kolonisë artistike të cilët gjatë një jave kanë pikturuar në kuadër të festës së Festari 2018.

Në këtë gala mbrëmje ishin të ftuar përsonalitete të ndryshme nga politika, kultura, arti dhe lëmi tjera.
 

Kryetari i Komunës së Suharekës z. Bali Muharremaj, me këtë rast ka thënë:” Festari është festë tradicionale që lidh artistat, sportistat, humanistat dhe fermerët, kështu që për neve është knaqësi që po e kremtojmë 17 vjetorin e kësaj feste.

Me këtë rast falenderoj organizatorët dhe donatorët për përkrahje”, ndërsa më pas edhe zv.kryeministri i Kosovës z.Enver Hoxha, ka përshëndetur këtë manifestim duke lëvdëruar punën e mire të artistëve që kanë ekspozuar dhe të organizatorëve.

Gjatë mbrëmjës, të pranishmit janë argëtuar me muzikën e mirë të Sheki-Band.

U mbajt Gala mbrëmje dhe u hap ekspozita e kolonisë artistike

Reklamë

Komentet

Kulturë

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim