Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Skandali i radhës,Komuna e Suharekës shpenzon 2800€ për ti ngjyrosur 14 dyer!

Politikë  |  E Hëne - 15 Prill, 2019  |  2307 Lexime
Operatori ekonomik “OK GROUP” e cila është në pronësi të familjarëve të militantit të AAK-së, Visar Kuqit, është kontraktuar dhe është paguar nga Komuna për të furnizuar shkollën “Skender Luarasi” me 14 dyer.

Por një gjë e till nuk është bërë nga ky operator ekonomik, mosfurnzimin me dyer të reja e ka zëvendësuar me ngjyrosjen e 14 dyerve të vjetra dhe ky shërbim me këtë manipulim nuk është ndaluar as ana e shkollës e as nga ana e Komunës.

Kjo është vetëm njëra nga mënyrat e se si është duke u keqpërdorur paraja e taksapaguesve Therandas nga Kryetari i Komunës me ndihmen e militantëve të tij përmes manipulimeve në paramasa të tenderëve.
https://www.facebook.com/198407393687025/posts/994838147377275/ 
 
Skandali i radhës,Komuna e Suharekës shpenzon 2800€ për ti ngjyrosur 14 dyer!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim