Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Ramë Vataj zgjedhet kryetar i PDK-së në Suharekë!

Politikë  |  E Diele - 14 Prill, 2019  |  1511 Lexime
Sot nga ora 9:00 e mengjesit ka filluar kuvendi zgjedhor për kryetar të PDK-së në Suharekë ku ne garë ishin: Ram Vataj, Ruzhdi Kurtishaj ,Murtez Zekolli dhe Florim Kryeziu. Pas përfundimit edhe të roundit të dyt me shumic votash u votua Ram Vataj për kryetar të PDK-së ne Suharekë.
Delegatët e Kuvendit Zgjedhor në Suharekë po ashtu votuan për anëtarët e Këshillit Drejtues si dhe propozuan delegatët për Konventën Qendrore të PDK-së.
Ramë Vataj zgjedhet kryetar i PDK-së në Suharekë!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim