Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Të mërkurën në emisionin INFO PLUS, do të jetë e ftuar Drita Bytyçi - Psikiatre për fëmijë dhe adoleshentë!

Sociale  |  E Shtune - 13 Prill, 2019  |  595 Lexime

Të dashur dëgjues dhe lexues të Radios Vala!
Ju njoftojmë që të mërkurën nga ora 17, në emisionin tonë INFO PLUS, do të jetë e ftuar Drita Bytyçi - Psikiatre për fëmijë dhe adoleshentë, ku do flasim për adoleshencën dhe depresionin.

Do jemi përmes frekuencave 98.3 dhe LIVE në faqen tonë zyrtare në facebook - Radio Vala.
Për të gjithë ata që janë të interesuar për të bërë ndonjë pyetje gjatë emisionit, mund të na shkruajnë në facebook gjatë kohës që do jemi LIVE ose me numrin e telefonit 049 128 198 me mesazh apo me thirrje.
 
Të mërkurën në emisionin INFO PLUS, do të jetë e ftuar Drita Bytyçi - Psikiatre për fëmijë dhe adoleshentë!

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim