Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

U mbajt Diskutimi Publik me banorët e qytetit të Suharekës!

Politikë  |  E Shtune - 13 Prill, 2019  |  553 Lexime
Me qytetarë të shumtë, që kanë marrë pjesë në Diskutimin Publik për qytetin e Suharekës, Kryetari i Komunës z.Bali Muharremaj, Nënkryetarja znj.Mihrije Suka dhe drejtorët e drejtorive përkatëse kanë bashkëbiseduar me banorët e qytetit. U diskutua për projektet e realizuara, ato të këtij viti dhe vitit vijues 2020 e tutje, që janë të parapara për Suharekën. Në fund ka pasur pyetje drejtuar kryetarit dhe stafit komunal, të cilët janë përgjigjur në të gjitha pyetjet. Banorët e qytetit të Suharekës, kanë pasur kërkesa për disa projekte si: caktimi i pronës për varreza të reja të qytetit, lirimi i hapsirave publike, ujësjellësi, renovimi i çerdhes publike për fëmijë dhe disa projekte të tjera që janë në interes të qytetarëve të Suharekës.
U mbajt Diskutimi Publik me banorët e qytetit të Suharekës!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim