Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Qendra Emergjente në Spitalin Rajonal të Prizrenit!

Sociale  |  E Martë - 9 Prill, 2019  |  809 Lexime
Driton Hamitaga ka reaguar në llogarin e tij në Facebook duke shfaqur paknaqësin e tij ndja Qendres Emergjente në Spitalin Rajonal në Prizren.
Ja postimi i Dritonit i plot:
Te dashur miq,permes disa fotove po ju pasqyroj nje pjese te gjendjes ne Qendren Emergjente ne Spitalin rajonal te Prizrenit.
Aty ku higjiena duhet te jete ne maksimum,kemi pa pasterti dhe ç'rregullim total. 

A thua per qfare arsye i paguajme ketij Shteti taksat. Edhe sa investime duhet bere,ne menyre qe ti marrim sherbimet elementare mjekesore. 
Dhe nga aty te deshperuar u nisem per ne Qendren Spitalore Universitare ne Prishtine,duke menduar se do gjejme kushte me solide.
Lere se ne Kliniken e Kirurgjise se femijeve nuk kishte as dere normale per te hyre,nuk kishte as aparatin elementar per echografi,duhej qe te ecje ne kembe diku rreth 10 minuta deri ne qendren emergjente permes koridoreve dhe bodrumeve,aty gjetem specialistin kujdestar i cili ishte ne pike te gjumit,ora rreth 22:00.

Pas kesaj duhej bere analizat e gjakut ne nje bodrum i adaptuar i viteve te 80-ta,ku per marre analizen e gjakut nuk kishte shpuese, dhe profesionistja mjekesore e perdori nje skallper(brisk).
Dihet se sherbime te tjera nuk pranuam dhe te detyruar te kerkonim trajtim adekuat dhe kushte normale te puness mjekesore u drejtuam per nje Institucion privat shendetesor.

 
Qendra Emergjente në Spitalin Rajonal të Prizrenit!

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim