Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Po ndërtohet edhe një shtëpi tjetër, tani në fshatin Duhel

Sociale  |  E Enjte - 4 Tetor, 2018  |  119 Lexime
Edhe një familje tjetër nga Komuna e Suharekës, konkretisht në fshatin Duhel, po bëhet me shtëpi të re. Falë angazhimit të kryetarit Muharremaj dhe humanistit z.Kastrati, të cilët kanë bërë të pamundurën që edhe kjo familje ta ketë një shtëpi ku mund të jetojnë fëmijët e kësaj familje. Kryetari i Komunës së Suharekës me rastin e vizitës së kësaj familje u shpreh: "Rrallë herë jam ndi ngushtë sikurse sot, nga një realitet i cili troket çdo ditë në ndërgjegjjen tonë".
Po ndërtohet edhe një shtëpi tjetër, tani në fshatin Duhel

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim