Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Të enjten në emisionin INFO PLUS, do të jetë e ftuar Prof. Brooke nga Amerika !!!

Sociale  |  E Diele - 7 Prill, 2019  |  467 Lexime
Të dashur dëgjues dhe lexues të Radios Vala!
Ju njoftojmë që të ejnten nga ora 16, në emisionin tonë INFO PLUS, do të jetë e ftuar Prof. Brooke Leach Grable nga Amerika, ku do flasim rreth metodat e të mësuarit, sistemin e arsimit, disa këshilla për mësuesit/profesorat dhe për disa tema sociale/aktuale që na prekin cdo ditë. 

Do jemi përmes frekuencave 98.3 dhe LIVE në faqen tonë zyrtare në facebook - Radio Vala.
Për të gjithë ata që janë të interesuar për të bërë ndonjë pyetje gjatë emisionit, mund të na shkruajnë në facebook gjatë kohës që do jemi LIVE ose me numrin e telefonit 049 128 198 me mesazh apo me thirrje.

_______________________________________________________________________________________________________

To all the dear listners and readers of Radio Vala, we would like to inform you that on Thursday, starting from 16:00 on our show INFO PLUS (a show about sharing information/advice about psychological and social issues), we have invited Prof. Brooke Leach Grable, from America to come on the show and share with us information on teaching methods, the education system, advice for teachers/professors and some social issues that affect us everyday. 

You can tune in and listen to us through 98.3 FM, or LIVE on our facebook page - Radio Vala.
For those that are interested to ask any questions or to comment throughout our show, they can on our facebook page or by sending us a message/call on our number 049 128 198. 
 
Të enjten në emisionin INFO PLUS, do të jetë e ftuar Prof. Brooke nga Amerika !!!

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim