Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Familja Aliaj nga Maqiteva do të bëhet me shtëpi të re

Sociale  |  E Enjte - 4 Tetor, 2018  |  221 Lexime
11 anëtarët e familjes Aliaj nga fshati Maqitevë e Komunës së Suharekës, do të bëhen me shtëpi të re, falë shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, z.Halil Kastratit në bashkëpunim me Komunën e Suharekës dhe kryetarin z.Bali Muharremaj. Kryetari Muharremaj ka qenë prezent sot në familjen e z.Ibrahim Aliaj, ku i ka uruar për fillimin e punës në ndërtimin e shtëpisë së re, duke thënë se: “ Do të jemi gjithmonë në shërbim të qytetarëve, aty ku ka nevoj”., andaj e urojmë këtë familje të ketë shëndet dhe ta gëzojë shtëpinë e re.
Familja Aliaj nga Maqiteva do të bëhet me shtëpi të re

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Showbiz

Argëtim