Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Sot kanë filluar ndërtimet e tri tereneve sportive

Sport  |  E Premte - 1 Qershor, 2018  |  199 Lexime
Sot kanë filluar ndërtimet e tri tereneve sportive
Në ambientet e Shkollave fillore të Peqanit, Sllapuzhanit dhe Buzhalës, do të ndërtohen dhe rregullohen terrenet sportive për nxënësit dhe rininë e këtyre fshatrave. Ndërtimi i terrenit sportiv në Shkollën fillore “Dëshmorët e Tivarit” në Peqan, sot veq ka filluar të realizohet. Në fillimin e punimeve ishte prezent edhe kryetari i Komunës së Suharekës, z.Bali Muharremaj dhe drejtori i Kulturës, Rinisë, Sportit dhe Mërgatës, z.Beqir Berisha. Kryetari Muharremaj, si çdo herë ka kërkuar që punimet të kryhen me kohë dhe me cilësi të lartë.
Sot kanë filluar ndërtimet e tri tereneve sportive

Reklamë

Komentet

Sport

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim