Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Lajmet e fundit

Opinione
E mërkure - 21 Gusht, 2019

Marketing

 

Si të raportoni?

Radio Vala ofron

mundësinë për të gjithë qytetarët e Suharekës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Suharekës

Direkt në :

Viber / Whatsapp +383 49 128 198 ( Foto e Video )

Email : radio.radiovala@gmail.com

Facebook : Radio Vala

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim

Marketingu

Shiko të gjitha lajmet

Redaksia e portalit “Radio Vala ” shpall konkurs për këto vende pune: Gazetar/e (1), Kamerman /e (1), Gazetar/e praktikant/e (2)

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të, referencat dhe dokumentacionet përcjellëse në postën elektronike:  radio.radiovala@gmail.com  deri më 28.08.2019

Vërejtje: Vetëm kandidatët që përmbushin kriteret e kërkuara do të ftohen në intervistë.